Floris Webworks

How can we help you?

Diensten

Hiermee kan ik je helpen

Website

Wil je een professionele en gebruiksvriendelijke website voor je onderneming? Ik help je graag om een unieke online aanwezigheid te creëren die je merk weerspiegelt. Van het ontwerpen van een aantrekkelijke lay-out tot het optimaliseren van de navigatie, ik zorg ervoor dat je website er goed uitziet op elk apparaat en gemakkelijk te beheren is.

Vanaf 499,-

Webshop

Heb je altijd al een succesvolle online winkel willen runnen? Met mijn expertise in e-commerce kan ik je helpen om een geoptimaliseerde webshop op te zetten die moeiteloos verkopen genereert. Van het integreren van een veilig betaalsysteem tot het optimaliseren van je productpagina’s, ik zorg ervoor dat je webshop gemakkelijk te beheren is en je klanten een naadloze winkelervaring biedt.

Vanaf 749,-

Vernieuwing

Is je huidige website verouderd en niet meer representatief voor je bedrijf? Laat me je helpen om een frisse en moderne uitstraling te geven aan je online aanwezigheid. Ik analyseer je huidige website en breng verbeteringen aan in het design, de functionaliteit en de gebruikerservaring. Hierdoor krijg je een website die goed presteert in zoekmachines en je concurrenten een stap voorblijft.

Prijs op maat

Enthousiast?

Enthousiast?

Recente projecten

Recente projecten

Verken onze recente projecten en ontdek hoe we creativiteit en technologie combineren om unieke en indrukwekkende digitale ervaringen te creëren voor onze klanten.

Web and mobile development

Responsive-first design

Responsive-first design

Webdesign dat inspireert, past en presteert: jouw visie in beeld, op elk scherm, met slimme functionaliteit.