Kunnen wij je helpen met een nieuw project?

Specialisten in Moderne Spoorbouw

Aanpakkers XL is een VCA* en ISO 9001 gecertificeerde dienstverlener in de spoorwegveiligheid en groenvoorziening sector. Aanpakkers XL kan in zowel een ondersteunende rol als een aannemende partij dienen binnen uw project.

Ons bedrijf kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een flexibele opstelling richting opdrachtgever. Elke medewerker is tevens voorzien van het Aanpakkers DNA.

Spooraanleg en -onderhoud

Bij Aanpakkers XL streven we ernaar om spoorwegen veiliger en efficiƫnter te maken. Onze diensten omvatten de planning, aanleg en onderhoud van spoorinfrastructuur. Van rails en dwarsliggers tot geavanceerde wissels en signaleringssystemen, we zorgen voor een solide basis voor uw spoorwegnetwerk.

Deskundig Advies en Projectmanagement

Ons team van ervaren professionals biedt deskundig advies en uitgebreid projectmanagement. We begeleiden u bij elke stap van uw spoorwegproject, van planning tot uitvoering. Onze expertise omvat budgetbeheer, vergunningsaanvragen en logistieke planning, zodat uw project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd.

Spoorwegtechnologie en Innovatie

In een steeds veranderende wereld van transport zijn innovatieve technologische oplossingen van cruciaal belang. Aanpakkers XL is uw partner voor de nieuwste technologische vooruitgang. We implementeren geavanceerde signaleringssystemen, treinbesturingstechnologie en elektrificatie van spoorlijnen om de efficiƫntie te verbeteren en de veiligheid te waarborgen.